Syysloma

Kiitos vaan sääherralle! Syyslomasäät ovat ainakin ensimmäisten päivien osalta olleet juuri sitä mitä tilattiinkin. Myös hevoset ovat valmistautuneet kirpeisiin syyspäiviin ja tulevaan talveen kasvattamalla paksua talvikarvaa jo pidemmän aikaa. Sissi ainakin on ottanut vilenevät päivät vakavasti ja kehittänyt itselleen sellaisen kuontalon, että siitä olisi varmaan mammuttikin kateellinen.

Perjantan estetreeneissä huomasin, että tura-Sissi tippui hikeä jo alle puolessa tunnissa. Mokoman karvakasan kuivattaminen vaatii myös aikaa ja melkoista pinoa  fleeceloimia. Tästä syystä tulin siihen lopputulemaan, että lienee helpompi vetäistä hepalle toppaa niskaan tarhaan ja karvat ajellaan tässä vaiheessa syksyä pois aiankin helposti hikoavilta alueilta.Tiistaina vuorossa olisi siis klipperin vierailu Sissin turkissa ja torstaina täyttyy toinen talven merkki, kun hevoset saavat ”talvirenkaat” alle.

Muuten tälle viikolle on luvassa taatusti pitkiä maastolenkkejä, estevalmennusta ja akkujen lataamista. Mukavia syyspäiviä kaikille!

Advertisement
Kategoria(t): Kevät 2011. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s