Paluu elävien kirjoihin

Jos joku on ehtinyt jo pohtia, mihin blogin kirjoittaja on kadonnut, niin kerrottakoon, että olen sairastanut pitkän ja viheliäisen influenssan, enkä hetkeen kyennyt,  kuin makaamaan velttona sängyssä ja hikoilemaan tai tutisemaan riippuen kuumeen vaiheesta.

Sissi ei ole onneksi jäänyt lepäämään täysin laakereilleen. Tallikaveri liikutti sitä eilen ja maanantaina kävi hoitaja ratsastamassa. Koska itse olen joutunut tyytymään pääosin hevosettomaan elämään, olen tutkaillut erilaisia satulavaihtoehtoja ja tänään löinkin kaupat lukkoon ystävän kanssa ihanasta Kieffer Wien-koulusatulasta. Täydellistä. Nyt ei ole mitään syytä olla ratsastamasta koulua. Kotona istuessani äkkäsin myös ilmoituksen, jossa tuttava myi vereduksen suojasettiä pilkkahintaan. Sellaiset siis hankittiin meille.

Kisa -ja valmennusrintamalla on vähän hiljaista. Työmatkan takia en pääse osallistumaan tänä viikonloppuna Lehtosen Riikan estevalmennuksiin ja hiitolomareissun takia jäävät myös ensi kuun Ehnrootin valkat väliin. Vajaan kuukauden päästä hypätään harjoituskisat Kantelesärkässä ja sinne on vakaa aikomus lähteä hyppäämään. Maalis-huhtikussa tapahtumia on onnksi tiedossa. Ainakin Ehnrootin tunneille olen ilmoittautunut ja huhtikuussa startataan Sissin kanssa ensimmäisissä aluekisoissa 90 cm luokassa. Sellaisia kuulumisia tänne tällä kertaa.

Advertisement
Kategoria(t): Talvi 2011-2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s