Puomit matalalla, mutta kieli keskellä suuta

Edelliseen postaukseen viitaten, pitänee varmaan myös teipata suu kiinni seuraavaan valmennukseen. Sen verran tyhmiä juttuja oli tuossa videolla, että piti pistää musiikkia päälle. Tänäänkään teemana ei ollut korkeushyppy, mikä sopi meille hyvin. Sen sijaan ratsastettiin hirmuisen pitkä rata, jossa oli 18 estettä (19 hyppyä!). Ensin mentiin ihan pienenä ja sitten about 70-80 cm korkeana.

Sininen vesimatto koitui meille vaikeaksi. Sissi rysäytti sen oikein kunnolla kerran ja myös kuvatulla radalla näkyy kielto ko. esteelle. Osittain rytmiä häiritsi se, etten saanut laukkoja vaihtumaan kunnolla, vaan hevonen jäi luvattoman usein ristilaukalle.Muuten tamma tomi mielestäni melko hyvin.

VIDEO

Täytyy kyllä todeta, että jos ei ole helppoa olla ratsastaja, niin ei varmaankaan ole helppoa olla valmentajakaan. Sanoa saa varmaan kymmenen kertaa, mutta mitään ei tapahdu. Jo toistamiseen sain palautetta siitä, etten yritä tarpeeksi. Ei varmaan auta, kun yrittää kovempaa. Asenneongelmaiseksi ei varmaan kukaan tavoitteellisesti harjoitteleva halua leimaantua. Kun maksaa valmennuksestaa 100 euroa viikonlopulta, yrittää allekirjoittanut ainakin kaikena parhaimman taitonsa mukaan ratsastaa vaikeahkoa hevostaan niin hyvin, kuin mahdollista. Silloin kyllä kirpoo kuulla olevansa välinpitämätön tai laiska. Iltaisin kun teippailen hiertyneitä nilkkoja ja ojentelen pidättämisestä kipeityneitä lihaksia, tietää kyllä urheilleensa.

Onneksi meitä on siunattu kärsivällisillä valmentajilla. Ratsastuskentän pohja on pientä silausta vaille kuiva normaaliin harjoitteluun. Ja sitten tämä ratsukko treenaa veren maku suussa koko kesän. Ensi viikonloppuna Team Sissi, Miila ja Iida suuntaavat Kuopioon.  Toivon mukaan torstaina tai perjantaina pääsisi jo omalla kentällä hyppäämään.

Advertisement
Kategoria(t): kevät 2012, Syksy. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s