Tulos ja ulos

Pieni positiivinen välähdys siinsi Varkauden aamuauringossa, kun Sissi teki hyvää vauhtia puhdasta suoritusta päivän ensimmäisessä luokassa. Vaan voi ketku, kun piti viimeiselle esteelle kieltää. Onneksi toisella yrittämällä päästiin ylikin ja saldoksi jäi viisi virhepistettä, joista viimeinen tuli hieman ylitetystä enimmäisajasta. Taisin kiellon jälkeen vähän turhankin pitkään oikoa itseäni 😀 Toisaalta rauhallinen uusi lähestyminen varmisti sen, että kyllä vain: tammani on saanut ensimmäisen oikean tuloksen ihan oikeista kisoista! Ekaan rataan olin oikein tyytyväinen. Toiseen päätyyn meneminen jännitti Sissiä ensiksi hirvesti, varsinkin kun piti aidan ja esteen välistä mennä. Sarjalle tein pienen askelvirheen, mutta heppa klaarasi tilanteen onneksi hienosti.

VIDEO EKASTA RADASTA

Sissi ja meikäläinen (toinen on kantavana mr. Pizzalle). Iidalle kiitos hakaneulasta, joka piti meikäläisen pyykkilautavatsaa kasassa ;D

90cm:n luokasta ei sitten olekaan mitään hyvää sanottavaa. Josko hevoseni hyytyi, mutta ainakaan se ei tahtonut hypätä. Suomme tämän ja annamme anteeksi. Ratsastinkin huonosti, joten minkäs teet.  Kaikkea ei voi heti saada ja kokemustahan tässä vain tarvitaan. Kaikkiaan täytyy sanoa, että kyllä osaa VUR kisoja järjestää. Olin toista kertaa Varkauden ratsastuskeskuksella kisoissa ja kaikki eteni taas kuin rasvattu. Sissillä oli päiväkarsina ja siellä se todentotta veteli hirsiä, kun miedän luokkien välissä ratsastettiin HHPC-aluekarsinnat. Sissi ei ole varmaan missään vieraassa paikassa ollut niin rauhallinen.

Levitimme Inken ja Iidan kanssa sadeloimen nurmikolle ja pidimme piknikin siinä ihanassa aurinonpaisteessa katsellen ratoja. Kyllä siinä paatuneenkin hevosnaisen sydänalassa vähän läikähti.Evästähän meillä oli taas rukasti. Kylmälaukusta löytyi hyväksi havaittua pizzaa, mokkapaloja, makupaloja, sämpylöitä, mehua, banaania ja karkkia. Inkelle varattiin mozzarellasalaatti, kun se ei kasvissyöjänä ymmärtänyt meidän jauhelihapizzan päälle. Idan kanssa tuhottiin kyllä pizzapalat ihan kahteenpekkaankin.

Ja kas kun olimme syöneet niin, että minulta kirjaimellisesti lensi kisatakista nappi, niin eipä mikään estänyt silti tekemästä kotimatkalla pientä varikkopysähdystä Varkauden kultaisten kaarien katveeseen. Siinä se somasti nökötti paikallinen mäkkäri isoine parkkipaikkoineen ja euronjuustot vilkuttelivat kutsuvasti ikkunoista. Hirveä nestehukka oli oivallinen (teko)syy pysähtyä. Sissikin sai vähän raitista ilmaa ja Inke sai tuta Varkauden neitokaisten teinivihat. Jokainen sai siis jotakin. Omat saamiseni jemmasin visusti jenkkakahvoiksi vyötärölle ja matka jatkui.

Sissi ja Mörssäri mäkkärin parkissa.

Nestehukasta johtuikin mieleen, että mikäli ilmaannun huomenna töihin naama harmaana, niin syy yksinkertainen. Kiskottuani pari puolenlitran pullollista tallin hanasta laskettua keltaista vettä, kuulin lähtiessä, ettei se ole juomakelpoista. Miksi ei, kysynpä vaan?! Ihan hyvää se mun ja Inken mielestä oli…

Seuraavat aluekisat ratsastetaankin tässä tiimissä vasta syyskuussa. Nyt keskitytään tahkoamaan kaiken maailman seurakisoja, joista mainittakoon Liperin ratsastajien juhlakisat 9.6 ja joka torstaiset Opiston iltakisat, joita pidetään läpi kesän. Mutta onpahan tammalle nyt näytetty vähän muutakin maailmaa. Jätetään kaikki uudet kokemukset hautumaan.

Tuhannet kiitokset apujoukoille ja tietenkin mörssärille, joka kuljetti meitä taas yhteensä 300 km vakaasti, turvallisesti ja ikäänsä valittelematta.

Alla Aino Huupposen kuvia: Kuvat saa isommiksi klikkaamalla. Lisää Ainon hienoja kuvia löytyy osoitteesta http://aiino.kuvat.fi/kuvat/

Alla Henna Lasarovin kameraan tarttuneita kuvia:

Kiitos kaikille kuvaajille!

Advertisement
Kategoria(t): kevät 2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s