Terapiakisat

Allekirjoittanut on siirtyt loman viettoon. Ah autuutta! Säät eivät vielä ole antaneet parastaan, mutta eilen kun satuloin hevoseni ja suuntasin arinkoisen metsän siimekseen, niin kieltämättä alkoi jo tuntua melkein kesältä. Heppakaverin kanssa oli Sissistäkin mukava maastoilla. Se kulki mielellään johtohevosena koko matkan. Teimme tutun lenkin hiittisuoran taakse ja karautimme tulomatkalla hiittisuoran kautta kotiin. Eipä ole ihan äsken jos koskaan heppani mennyt sellaista vauhtia. Sissistä oli kyllä mukavaa. Se olisi varmaan nauranut ääneen, jos olisi osannut.

Tänään matkustamme Kunnasniemelle Ehnrootin estetreeneihin. Sissi jää sinne yöksi, koska huominen tunti alkaa jo aamukahdeksan kieppeillä, eikä aamulastaukset ole viime aikoina menneet ihan putkeen. Aamuruoatkin ehtii nyt paremmin syödä, kun tunnetusti tammani ei koske heiniinstä autossa.

Valmennukset jatkuvat huomenna ja lauantaina vuorossa olisi Liran juhlakisat. Ilmoitin Sissin ihan pieniin luokkiin (70 ja 80cm), koska viime aikoina varsinkin 90 cm luokka on tuottanut vaikeuksia. Tavoitteena olisi saada ratsastettua kaksi siistiä ja virheetöntä rataa, niin että heppanen saisi vähän itseluottamusta. Kotitreenit on kuitenkin sujuneet ihan kohtalaisesti. Olen hypännyt lyhyttä metrin rataakin, eikä pahempia ongelmia ole ilmennyt.

Laitan illalla varmaankin kuvia tai videota tämän päivän harjoituksista.

Advertisement
Kategoria(t): kevät 2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s