Great day!!!

Meinasi heppatädin sielu ihan pakahtua ylpeydestä tänään, kun kärrättiin Sissi kisoihin kahden viikon tauon jälkeen. Ja niinhän se kirkastui viime kisoissa saavutettu kolman sija ihan kirkkaimmaksi mitaliksi asti! Ilmoitettiin Sissi varmuuden vuoksi vähän pienempiin luokkiin (70 ja 80cm), koska Iida on hypännyt Sissillä vasta muutaman kerran. Helteessä tarhaillut hevonen olikin juuri sopivan reipas ja vaikka ensimmäinen luokka ei ihan sujunut niin kuin piti, niin toiseen luokkaan osui kaikki kohdalleen.

Ekassa luokassa Sissi ja Iida vielä hakivat yhteistyötä ja sarjalle tuli kielto. Valitettavasti kuskikin taisi unohtaa radan ja niinpä hyvin alkanut suoritus päättyi hylkäykseen. Seuraavassa luokassa ei enää ollut mitään ongelmia. Sissi meni korvat hörössä ja Iida ratsasti hienosti. Sinivalkoien ruusuke meni kyllä todellakin oikeaan osoitteeseen. Tässä video hienosta suorituksesta. Pahoittelen meidän jännityksensekaisia pölinöitä. Tämä rampa myötäeli jokaisen hypyn, kaarteen ja lähestymisen niin, että vieressä kisoja seuraillut pikkupoikakin totesi ”ehkä tuo neuvominen auttoi”. Loistokommentti!

Oli kyllä kertakaikkisen mukavat kisat. Alla kuvia.

Sissi ei tahtonut ruusuketta. Sitä ei vissiin olla tarpeeksi harjoiteltu, kun viimeisestä voitosta tai sijoituksesta on pian vuosi vierähtänyt.

Advertisement
Kategoria(t): kesä 2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s