Kotiuduttu on

Laitan lyhyesti kuulumisia, sillä viime aikoina en kirjoittamaan ole ehtinyt. Pyörähdin viettämässä viikon Kreikan saaristossa ja parin päivän suomivisiitin jälkeen suuntasin Berliiniin, josta palauduin sunnuntaina,

Eilen pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan ja ei ole kyllä sen voittanutta. Sissi oli tosi mukava ja suunnittelinkin, että kävisin torstaina ratsastamassa koulua paikallisissa pikkukisoissa, vaikka en mikään kouluratsastaja olekaan. HeB:3 ohjelmassa ei ole lainkaan kevennystä, mikä sopii edelleen kipeälle polvelleni.

Sain magneettikuvista diagnoosin ja keskiviikkona selviää, mitä polvelle tehdään. Vapaasti suomennettuna polvilumpioni on käynyt sijoiltaan ja rikkonut kudoksia sekä lumpion sivussa että reisiluun päässä. Lisäksi polvilumpio on jäänyt hieman kallelleen eli osaset eivät oel ikäänkuin menneet oikeille paikoilleen. Tästä syystä polven liiallinen taivuttaminen on kivuliasta.

Toivottavasti jalka saadaan korjattua pelkällä fysioterapialla. Pieni vika ei allekirjoittanutta haittaisi, kunhan pystyn käymään töissä ja tallilla.

Advertisement
Kategoria(t): Syksy. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s