Elokuu

Syksykö se sieltä tekee tuloaan? Tallin pihaa pyyhkivä tuuli oli illan suussa kaikkea muuta kuin lämmin. Koko päivä oli ollut jokseenkin epäonnea täynnä, joten en nostanut odotuksia illan kotitreenien suhteen kovin korkealle. Ensimmäisen puolen tunnin sisällä onnistuin karkuuttamaan niin koiran kuin hevosenkin. Myös isäntä lukkiutui lopulta myrtyneen näköisenä Mörssärin hyttiin.

Karkurikoira pääsi seuraksi heppa-autoon

Jos nyt en liian pitkillä jalustimillani ja inhottavasti hiostavan polvitukeni kanssa ollut kenties kovin tasokas ratsastaja itsekään, niin eipä kyllä ollut Sissilläkään paras päivä. Alkuverkasta ei tullut mitään ja liekö heppani jäänyt sitten jäykäksi, kun verkkaesteilläkään ei tuntunut etupää nousevan.

Videolta katsottuna näyttää kuin ratsastaisin hivenen alitempossa ja kuten huomaatte, tuon melkein joka esteellä hevosen ihan juureen, josta se joutuu hyppäämään töksähävän kyttyrähypyn. Pitäisi itse opetella katsomaan paikkoja paremmin. Ainoat hyvät hypyt tulivat linjan päässä olevalle okserille. Okserilla hypystä tuli ilmava ja Sissikin sai hieman avattua takasiaan, jotka tahtovat huonoissa hypyssä mennä mahan alle kippuraan.

Tällä viikolla ei ole onneksi kisoja tiedossa, joten taidan pyhittää loppuviikon kivalle verryttelylle, rennolle maastoilulle ja vaikka irtojuoksutukselle, niin katsotaan, josko hypytkin ensi viikolle paranisivat. Alla video tämän päivän pakerruksesta.

Advertisement
Kategoria(t): kesä 2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Elokuu

 1. ööpöetk sanoo:

  Missä tallissa Sissi asuu ja missä päin se siatsee ja voisitko tehdä postauksen missä esittelet tallin kaikki hevoset.
  Mistä kannattaisi etsiä tallipaikka ilmoituksia muualtakun hevostalli netistä.

  • pacolady sanoo:

   Moikka!
   Sissi asuu Naumasen tallilla Kulhossa, noin 9 km Joensuun keskustasta. Tallilla on toistakymmentä hevosta, joista valtaosa on ratsuja. Täytyy katsoa, jos innostun joskus esittelyä tekemään, mutta sellainen on ainakin tallikaverin blogiin tietääkseni tulossa, joten voin linkittää sen sitten tänne 🙂 Itse olen löytänyt tallipaikkoja parhaiten puskaradion kautta. Hevostallinet on myös hyvä väylä ja tietääkseni esim. Joensuun ratsastusvarusteen tuulikaapissa on joskus ollut tallipaikkailmoituksia. Käsittääkseni myös Facebookissa (esim. HEVOSVARUSTEIDEN KIRPPUTORI, POHJOIS-KARJALA) voi kysellä tallipaikkoja.

   Naumasessa on tällä hetkellä pari paikkaa vapanaa, joten jos joku on vailla tallipaikkaa, niin Naumasten puhelinnumeron saa vaikka minun kauttani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s