Kuvia

Viime viikonlopun aluekisoista oli lmestynyt kuvia osoiteeseen http://neddas.galleria.fi/

Kiitoksia vaan kuvaajalle.

Sitten vähän tuoreempia kuulumisia. Ratsastin tänään ensimmäistä kertaa tiistain jälkeen ja kokeilin samalla olympiakuolaimia, joita olen kaavaillut estekuolaimiksi. Ne toimivat Sissillä tosi hyvin ja itsellekin oli mukavampi ratsastaa, kun pystyi ihan kevyellä ohjastuntumalla hyppäämään.

Oma jalka voi olosuhteisiin nähden hyvin.Turvotus ja kipu on hävinnyt melkein kokonaan. Olen pitänyt polvitukea ja keskiviikkona käyn keskustelemassa ortopedin kanssa mahdollisesta leikkauksesta.

Eilen Sissi pääsi lopultakin kamalan paksusta ja hiostavasta turkistaan eroon ja viikon yllätyspala paljastuikin kuontalon alta. Sissin iho on nimittäin muuttunut keltaiseksi! Verratkaapa alla olevia kuvia, joista kaksi ensimmäistä on otettu eilen (huomatkaa muuten maaginen humalatila, jossa heppani oli mallikelpoinen klipattava) ja viimeinen about vuosi sitten tähän aikaan (Sissi klipattiin silloinkin). Valokuva ei ihan kerro totuutta, hevonen näyttää vielä keltaisemmalta IRL. En osaa sanoa, mistä keltaisuus johtuu. Voisiko vitamiineilla olla tekemistä asian kanssa? Kertokaa ihmiset omia veikkauksianne 🙂

Sekä viime vuonna (malli alla) että tänä vuonna klippauksen toteutti meillä Nina Auterinen Kiitokset vielä kerran

Advertisement
Kategoria(t): syksy 2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s