Irtohypytystä ja muuta sellaista

Uskokaa tai älkää, mutta olen käynyt jo kolmella tunnilla, mikä tarkoittaa enemmän ohjattua kouluratsastusta kuin koko viime vuoden aikana yhteensä 😀 Uskomatonta! Sissi ei ole edelleenkään kovin hyvä ratsastaa, mutta yritän olla vaipumatta epätoivoon. Parasta tässä kaikessa on se, että saan viimeinkin korjattua vuosien saatossa juurtuneita istuntavirheitäni parempaan suuntaan. Vaikka (uusio)urani tuntiratsastajana on ollut kovin ohdakkeinen, uskon että lopussa kiitos seisoo.

Tänään suuntasin tallille peräti kahteen otteeseen, koska illalla olimme sopineet tallinomistajien ja muutaman muun kanssa pienet irtohypytyssessiot. Meillä on maneesissa katosta laskettava irtohypytyskuja, joten alkuvalmiselut sujuivat varsin näppärästi.

Sissi hyppäsi tosi mielellään ja varmaan melko saman kokoisia esteitä laitettiin, kuin aikaisemmallakin kerralla Joensuussa. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun hyppyytin heppaani maneesissa ja porukkaakin oli tällä kertaa riittävästi paikalla. Kaikki kuvat vain menivät epäonnistumaan. Tässä pieni videonpätkä.

Yksi hassu hyppy sattui sekaan, kun Sissi hieman yllättyi esteen kokoa. Yli mentiin silti, joten eiköhän tammani ole iltakauransa ansainnut. Jos sää sallii, hyppään vielä huomenna pientä rataa kentällä ja sitten humputellaankin koulua alkuviikko.

Advertisement
Kategoria(t): Kesä 2013. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s