Vali vali

En tahtoisi valittaa. Se lienee minuun sisäänrakennettu ominaisuus. Jos poimisin kaikki valittamisen aiheiset asiat tästä päivästä, voisin aloittaa tukkeutuvasta printteristä ja jatkaa kipeytyneeseen polveeni tai ylipitkäksi venyneeseen opettajankokoukseen. Kohdistan katseeni kuitenkin kaikkeen hyvään ja onnistuneeseen ja lähemmin tarkastelutuna, sitähän superkiireinen päiväni onko etupäässä pitänyt sisällään.

Tälläkin hetkellä istun keskellä koulukirjoja, esseitä ja nenäliinoja. Olen varmaan urputtanut vähemmästäkin, mutta päällimmäisenä tunteena tunnen olevani onnekas. Olen jälleen tarpeellinen. Rakastan työtäni. Olen tänäkin syksynä tavannut aivan upeita nuoria, joille tekemälläni työllä on ainakin jotain merkitystä. Vuosi sitten tunsin ahdistusta ja arvottomuuden tunnetta jouduttuani työttömäksi. Töihin hautautuminen kello 23:05 on kaikesta huolimatta unelmieni täyttymys.

Ennen printterin tukkeutumista löysin sähköpostin liitetideostosta aivan upeasti tehdyn oppilastyön, mikä oli erinomainen alku päivälle. Ensimmäinen aamunavaukseni uudessa koulussa meni mainiosti. Enkä edes unohtanut mikrofonia päälle. Viimeisen tunnin oppilaat toivottivat jokainen erikseen mukavaa päivänjatkoa. Voitteko kuvitella!  Työpäivä venyi reippasti yli viiden, mutta työkaveri oli tuonut opettajanhuoneen pöydälle lempikarkkejani.

Oliver pääsi mukaan tallille, jonne Seppo Laine oli saapunut pitämään meille estevalmennusta.Ratsastin Sissillä muuten pelkällä nivelkuolaimella! Pikkutammaani ei haukuttu pystyyn ja sain itsekin korjattua kantapääni virheasentoa edes hieman paremmaksi. Ihanat tallitytöt ottivat kuvia ja ilta oli mitä kaunein.

Ajelin kotiin kaupan kautta. Varmaan kymmenes pakastepizza kolmen viikon sisällä maistui yhtä hyvältä kuin aina ennenkin. Tunnustan sortuneeni myös yhteen Kismettiin, mutta se nyt ei varmaan yllätä ketään.

Elämäni ei taida oikeastaan olla hassumpaa. Varsinkin kun tiedän, mitä viikonloppu tuo tullesaan. Pikavisiitti Joensuuhun alkaa siis perjantai-illasta. Just can’t wait!

Tässä vielä kuvia Sepon valmennuksesta 🙂

Kaikki kuvat tasi ottaa Vilma.

Kaikki kuvat tasi ottaa Vilma.

IMG_4500 (2) IMG_4506 (2) IMG_4507 (2) IMG_4589 (2) IMG_4592 (2)

 

Advertisement
Kategoria(t): Kesä 2013. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s