Klinikkakuulumiset

Ollapa ennustajaeukko. Voisin kurkistaa tulevaisuuteen ja kertoa, oliko kaikki taas turhaa, vai kuntoutuuko heppaseni koskaan. Kaikki on taas kuitenkin tehty, mitä on osattu ja mihin rahat ovat riittäneet. Perjantaina hieroja kävi läpi Sissin päästä varpaisiin ja paineli muutamat akupunktioneulat selän ja vatsan seudulle. Homma oli Sissin mielestä aluksi vähän epäilyttävää, mutta rentoutuminen loppua kohden oli silminnähtävää.

Irma Pätiälä-Hensel hoitaa hevosia hieronnan lisäksi akupunktiolla

Irma Pätiälä-Hensel hoitaa hevosia hieronnan lisäksi akupunktiolla

IMG_6288IMG_6289 IMG_6285

Sissiä hieman arveluttaa aluksi

Sissiä hieman arveluttaa aluksi

IMG_6288 IMG_6287

Viikonloppu meni kyllä osin murehtiessa ja nukuinkin vähän vaihtelevalla menestyksellä. Tänään ajettiin heppa jälleen Laukaaseen, jossa tutkittiin niin huonosti vertyvää jalkaa kuin kipeää selkääkin.

WP_20140407_001 WP_20140407_002

Selän röntgenissä löytyikin ihan järkeenkäypää vikaa. Pari okahaarakkeen rakoa on todella ahtaalla ja vaikka mitään yhteenluutumista ei vielä olekaan tapahtunut, on ahtaus todennäköisesti aiheuttanut kipeytymistä. Sitä en tietenkään osaa sanoa, onko tämä nyt ainoa murheenkryynimme vai löytyisikö jostain vielä muutakin sanomista. Okahaarakkeita on nyt kuitenkin piikitetty ja torstaina olisi tarkoitus kokeilla, josko siitä on ollut hyötyä.

okahaarakkeet

Tupamäki ei ollut kovin huolissaan huonosta takasesta, koska tänään se vertyi kohtalaisen nopeasti. Vaadin kuitenkin polven kuvaamista ja nyt on ainakin varmasti kuvattu koko kinttu ilman löydöksiä. Sitähän ei tiedä, onko rustoissa jotain, mutta koska jalka kuitenkin vertyy liikkeessä, sain ohjeet liikuttaa reippaasti ja säännöllisesti. Lisäksi jalkaa aletaan nyt kevään mittaan pliistraamaan kuureittain. Voihan olla, että selkä parantuessaan vapauttaa myös hieman takasten liikettä. Aika näyttää.

Hyvät uutiset ovat nyt siinä, että en joutunut tulemaan kotiin aivan ilman mitään selitystä. Yritän olla toiveikas. Estesatula on ainakin syytä vaihtaa ja treenit voi kuulemma aloittaa aivan normaalisti. Jos nyt sitten käyttö osoittaa, että hevonen ei tule kestämään, niin murehdin sitä siinä vaiheessa lisää. Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että kohta ollaan jo kisoissa taas, mutta itse sanoisin, että pessimisti ei pety. Palailen asiaan varmasti loppuviikosta.

 

Advertisement
Kategoria(t): Syksy-talvi 2013-2014. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Klinikkakuulumiset

  1. mariapurmonen sanoo:

    Tsemppiä jatkoon! Pidän kaikenmaailman peukut pystyssä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s