Laitumelle

Uusi ruunani on kulkenut lyhyen elämänsä aikana jo useammalla nimellä. Pienestä kömmähdyksestä johtuen Tompasta tuli joulun aikoihin Teemu ja tietoisesta päätöksestä johtuen Teemu nimestä luovuttiin heti maanantaina. Ensinnäkin sukulaisissani ja ystäväpiirissäni on liian monta Teemua. Toisekseen halusin hevoselle nimen, joka jotenkin mielestäni kuvaa sen ulkoista olemusta.

Nimet ovat makuasioita, mutta monta tonnia köyhtyneenä katson olevani oikeutettu kutsumaan hevostani vaikka Meetwurstiksi 😀 Mielestäni iso, karhumainen ruunani voi hienosti totella tästä eteenpäin nimeä Nalle. Jokunen saattoi nieleskellä, mutta kaikkeen tottuu. Sitä paitsi nimi kulkee suvussa. Isälläni oli lapsena koira, jota kutsuttiin Nalleksi.

Saisin ehkä olla kiinnostuneempi myös muista tallimme hevosista ja niiden nimistä. Tänään opint mm. sen, että Hamppi on ruuna. Viime vuonna sentään tiedostin, että Hamppi ja Harmo eivät ole kaksi eri hevosta 😀 Sorry muutenkin sekoiluni viime aikoina. Kesäloma on pehmittänyt pääni. Onneksi työt alkoivat ja tänään pääsin vihdoin tapaamaan uutta valvontaryhmääni.

Tässä laiduntaa Hamppi/Harmo. Aasinsiltana lapsuuteen kerrottakoon, että minulla oli tarhaikäisenä Harmo niminen lelukoira (ehdottomasti tyttö), jonka ahneuksissani myin siskolleni yhdestä karkista. Että näin.

Tässä laiduntaa Hamppi/Harmo. Aasinsiltana lapsuuteen kerrottakoon, että minulla oli tarhaikäisenä Harmo niminen lelukoira (ehdottomasti tyttö), jonka ahneuksissani myin siskolleni yhdestä karkista. Että näin.

Mukavaa kouluvuotta kaikille opintonsa aloittaneille tai niitä jatkaneille. Jos vaikka koulu ei aina maistukaan, niin aina on sentään kiva nähdä kavereita. Samaa mieltä oli Nalle, joka vihdoin muutaman päivän tarhailun jälkeen pääsi kavereiden kanssa laitumelle. Uusi lauma otti tulokkaan hienosti vastaan ja iltapäivä jatkui sulassa sovussa ruohoa maistellen.

IMG_7499 IMG_7500 IMG_7501 IMG_7503 IMG_7504 IMG_7506 IMG_7518

Advertisement
Kategoria(t): Kevät-kesä 2014. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s