Klinikkakuulumiset

Nallen jalka kipeytyi niin, että ainoaksi vaihtodehdoksi muodostui klinikalle lähtö. Kerrankin kello viideltä pirahtanut herätyskello ei joutunut torkuttajan tehtäviin. Hyppäsimme Oliverin kanssa autoon ja suuntasimme tallille. Emme aluksi meinanneet saada mistään kaveria klinikalle ja olin jo ahdistuneena varautunut lähtemään yksin. Onneksi tallinomistajien tuttava Tenho tarjoutui avuksi. Parasta oli, etten joutunutkaan vetämään traileria vaan sain hermoilla rauhassa pelkääjän paikalla.

Nallelta otettiin tulehdusarvot ja jalkaa ultrailtiin. Kävi ilmi, että jalan lihaksessa on melkoinen tulehdus, joka aiheuttaa kipua. Tällä hetkellä näyttäisi, että jalka on muuten ehjä ja kunnossa. Huh. Todella kipeä heppa joutui kuitenkin jäämään klinikalle muutamaksi päiväksi saamaan antibioottia. Jos kaikki menee hyvin, haen sen kotiin perjantaina.

En ehdi, nyt enempää kirjoittelemana, koska pitää ehtiä töihin. Kiitokset kuskille avusta! Nallenkin mielestä kyyti oli tasaista ja emännän kahvitauon aikana Tenho kelpasi hienosti myös tueksi ja lohduttajaksi  surulliselle potilaalle 🙂

WP_20140819_004[1]

Advertisement
Kategoria(t): Kevät-kesä 2014. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s