Laitumelle: uusi yritys

Paha maailma varmaan rankaisee mua välittömästi, mutta uskallan silti sanoa, että tänään oli kiva päivä. Molemmat rakkaat lemmikkini näyttivät niin onnellisilta! Hyvä fiilis pitää nyt tallentaa tiukasti sydämeen, koska voihan olla, että Nalle tulee illalla kolmijalkaisena laitumelta. Tai sitten ei. Joka tapauksessa heikkatarhan pölyt on nyt kopisteltu kavioista ja hevonen palautettu sinne minne se luontaisesti kuuluu.

Laitumellelaskijaisissa ei tällä kertaa nähty vauhdikkaita hetkiä. Nalle otti muutaman raviaskeleen ja upotti nenänsä hyväksyvästi Viljo-ruunan harjaan. IMG_8329 IMG_8331 IMG_8332

Sen kerran, kun seison kamera valmiudessa ei tietenkään tapahdu mitään. Toisaalta en toivonutkaan hillitöntä rallia, koska nivelen kuntoa saattaa vain arvailla. Kaikkein mieluiten käärisin koko hevosen kuplamuoviin ja sulkisin sen pehmustettuun huoneeseen koko syksyksi. Taitaa kuitenkin olla niin, että hevosen pitää saada elää hevosen elämää. Varsinkin jos elämästä tulee lyhyt, on sen syytä olla onnellinen.

Sydän kylmänä jätin siis hevosen laitumelle. Jos kinttu ei kestä edes vapaana liikkumista, niin kaikki on joka tapauksessa tuhoon tuomittua. Röntgenlöydöksiä on mahdollista nähdä vasta kuukausien päästä jos koskaan eikä hevonen ole ontunut pariin viikkoon. Jostain on aloitettava.

Pikku-Oliver oli pujahtanut Hennan mukana takalaitumille asti. Oliver ei mielellään tule hevosten lähelle, mikä onkin ihan hyvä. Tänään se kuitenkin olin rohkaissut mielensä ja toimettomalle kameralleni löytyi sittenkin käyttöä.

IMG_8353 IMG_8357 IMG_8360 IMG_8363 IMG_8370 IMG_8375 IMG_8376  IMG_8380 IMG_8381

Tässä vielä pari kuvaa Viljosta ja Nallesta.

IMG_8325 IMG_8369 IMG_8387 IMG_8388 IMG_8390 IMG_8397

Advertisement
Kategoria(t): Syksy ja talvi 2014-2015. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Laitumelle: uusi yritys

  1. Viltsun orja sanoo:

    ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s