Releet

En ole koskaan ollut materian perään. Kisannut olen tähän asti kuusi vuotta sitten hankituilla, pinttyneillä kisahousuilla. Takkikin on ostettu käytettynä ja heppani kallein huopa maksoi muistaakseni 20 euroa. Nyt kun ilmoittaa päräytin Sissin sen ensimmäisiin aluekisoihin, totesin että olisikohan aika uusia kisavarusteita. Kaiken taustalla piilee varmaankin pelko siitä, että homma ei radalla täysin toimikaan. Viime valmennuskerrat eivät ainakaan enteile hyvää. Ensi viikonloppuna ehditään vielä treenata, kun Henrik Ehnroot tulee valmentamaan la-su. Itse kisat ratsastetaan sitten 22.4. Käyn hyppäämässä vain 90 cm, mutta siinäkin lienee tekemistä.

Kesän kisoja silmällä pitäen Sissille tilattiin nyt niin arvokas huopa ja huppu, että sillä mennään varmaan kisoissa seuraavat 10 vuotta. Meidän punarautiaalle valittiin väriksi siis Equilinen ihana uusi vihreä. En löytänyt siitä kuvaa, mutta huopa ja huppu taitavat olla tätä mallia.

Koska P-kurin kisat joudun ratsastamaan vielä juurikin sillä alekorista kiskaistulla sinisellä huovalla, ostin siihen katu-uskottavan korvahupun. Huopa ja huppu eivät ihan natsaa kanttien puolesta, mutta ei sen väliä. Sissin turaotsis peitellään tällä:

Ja tietty oma ahteri saa myös mahtua 34 kokoisiin Mountain horseihin. Ne hieman kiristivät vyötäröstä, mutta olkaamme toiveikkaita meikäläisen kiinteytymisprojektin kanssa ;D

Koska tulevissa kisoissa emme varmaankaan pääse vielä taidoillamme loistamaan, niin loistakoon nämä puhtaat housut ainakin tämän yhden kerran, ennen kuin onnistun ne sotkemaan heppahommissa. Tähän aikaan vuodesta tilanne varmaan kaikilla talleilla on jokseenkin sama. Meillä ainakin rapa roiskui tänään, kun painettiin laukalla pitkin maita ja mantuja. Mutta vaikka hevonen oli melkolailla märkä ja kurainen, niin mukavaa ainakin oli molemmilla. Se lienee kuitenkin pääasia.

Advertisement
Kategoria(t): Talvi 2011-2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s