Pyöreys hukassa

Otsikkoon viitaten, en välittäisi saada lisäkiloja itselleni tai hevoselleni, mutta sen sijaan Sissin liikkumiseen kaivattaisiin lisää pyöreyttä. Myös hyppy on edelleen hukassa. Hevonen hyppää selättömästi, mikä on yleensä korjautunut, kun puomeja on korotettu, mutta niin ei kyllä tänään käynyt. Kaipaisin valmennusta ennen kinkkukisoja, joten täytyy alkaa kyselemään, pääsisikö jonnekin vaikka viikonloppuna hyppäämään.

Olen itse ollut järkyttävässä flunssassa jo monta päivää, mutta tänään raahauduttua maneesille. Liekö eilisestä vapaapäivästä vai mistä johtunut, mutta Sissi oli tosi jäykkä aluksi. Teimme pientä puomi-kavalettitreeniä kaarevilla urilla ja hyppäsimme lopuksi muutaman kerran kolmen esteen linjan, jossa oli kaikille yhden laukan väli.

Onneksi mukana oli assistentti Anne, joka autteli hevosen ja esteiden kanssa. Olin kyllä vähintään yhtä vetämätön kuin Sissikin. Sain muutaman hypyn videolle ja niistä näkee aika hyvin se, mikä myös selkään  tuntui. Hevonen ponnistaa pelkillä jaloillaan ja hyppää torso jäykkänä ja selkä alhaalla. Ei hyvä.

Huomiselle tai perjantaille pitää varata aikaa kunnon kouluttuuppaukselle, niin että kadotettu pyöreys saadaan palaamaan. Jos nyt en hankkinut itselleni keuhkokuumetta tai muuta vakavampaa tämän päivän urheilulla. Toisaalta, mitäpä ei kiinalainen ruoka parantaisi 😉 Vielä kun saisi jonkun lahjottua sitä hakemaan.

Advertisement
Kategoria(t): syksy 2012. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s