Ratatreenit

Kentällä on valmis rata ja aurinko paistaa kauniisti. Eipä tarvitse paljon arvuutella, mitä tehtiin tänään Sissin kanssa. Vielä myöhään illalla luvattiin sadetta, joten olin jo henkisesti valmistautunut siirtymään maneesiin köpöttelemään, mutta onneksi säätiedostus ei tällä kertaa pitänyt paikkaansa.

Osa kuvista hieman epäonnistui vastavalon tai tärähtämisen takia :/

Osa kuvista hieman epäonnistui vastavalon tai tärähtämisen takia :/

Ratsastin rataa parilla variaatiolla, ensin lyhyillä ja sitten pitkillä teillä. Sissi toimi mainiosti, vaikka hyppäsinkin ihan vain nivelkuolaimella. Pitkät laidunnusajat ovat rauhoittaneet polleani kummasti. Nyt kun vielä keksisin, että millä ilveellä saisin ratsastettua hieman ryhtiä ratsuuni. Välillä tuntuu, että etenemme esteiden välissä pää polvissa ja ratsastajakin kumartelee jotenkin kummallisesti hevosen pään tahdissa. Vinkkejä vaivaan otetaan vastaan. Kuolainehdotuksia?

Hyvässä ryhdissä on huomattavasti mukavampi lähestyä estettä.

Hyvässä ryhdissä on huomattavasti mukavampi lähestyä estettä.

Keskeisimät ongelmani kulminoituvat tänään tähän väliin, jossa ratsastin aluksi liikaa passaillen tai vastavuoroisesti liian sujuvasti. Sain lopulta ongelman korjattua ja harjoitukset jatkuivat.

Treenit menivät siis jokseenkin hyvin. Yhden radan härsin kyllä melko lahjakkaasti tuomalla kahdelle esteelle hevosen ihan pohjaan ja hyppyyttämällä yhden aivan vinosta. Aika hyvin, kun otetaan huomioon, että radassani oli vain viisi estettä 😀 Videon piti päätyä omiin salaisiin arkistoihini, mutta sitten muistin luvanneeni, että jatkossa lisään myös huonosti menneistä tilanteista kuvia ja videoita tänne. Olkaapa hyvä.

Aloitan muuten viikottaiset hyppytreenit ensi viikolla. Jatkossa hyppäämme aina keskiviikkoisin. Seuraaviin kisoihin olisi tänään päivälleen kolme viikkoa. Kovasti tekisi mieli lähteä jo aikaisemmin jonnekin, mutta parasta varmaan keskittyä nyt aluksi töihin ja kotitumiseen. Parin viikon päästä tulen muuten Joensuussa käymään kaverin syntymäpäivillä. Toivottavasti ehtisin nähdä mahdollisimman monia!

Tässä vielä muutama kuva tämän päivän hypyistä.

IMG_4391 (2) IMG_4399 IMG_4402 (2) IMG_4415 IMG_4425 IMG_4429 (2)Kuvat ja videot otti Matias.

Advertisement
Kategoria(t): Kesä 2013. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s